کارخانه ظفر بناب
مجتمع فولاد ظفر بناب در سال ۱۳۸۶ با هدف افزایش تولید میلگرد، رشد اقتصادی و اشتغالزایی در شهرک صنعتی بناب تاسیس و فعالیت خود را آغاز کرد. این شرکت با استفاده حداکثری از نیروی انسانی و تلاش شبانهروزی پرسنل خود توانست ظرفیت تولید سالانه خود را به ۲۰۰ هزار تن در سال برساند. پس از ۴ سال فعالیت در بازارهای ایران و تولید میلگرد و همچنین با توجه به اهداف بلند مدت مجموعه ظفر بناب، فاز دوم این مجموعه با نام فولاد ظفر نوین گستر بناب در سال ۱۳۹۰ و با هدف افزایش تولید میلگردهای کارخانه ظفر بناب تاسیس شد. ظرفیت تولید فاز دوم این مجموعه ۳۰۰ هزار تن در سال برآورد شده است. فاز سوم مجموعه ظفر بناب نیز در راستای تکمیل محصولات فولادی و با هدف تولید انواع نبشی، ناودانی و تیرآهن در سال ۱۳۹۵ احداث و در سال ۱۳۹۶ به بهرهبرداری رسید. ظرفیت تولید فاز سوم این مجموه نیز حدود ۲۰۰ هزار تن در سال است. شرکت ظفر بناب در زمینه ایجاد شغل نیز بسیار موفق عمل کرده و توانسته است برای حدود ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۳۰۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال زایی کند.
محصولات کارخانه ظفر بناب
با توجه به فعالیت ۳ فاز مختلف در مجموعه ظفر بناب این شرکت تنوع و گستردگی بالایی در تولید محصولات را دارا است. انواع میلگرد، نبشی، ناودانی و تیرآهن از جمله محصولات این کارخانه هستند که در ادامه به بررسی آنها پرداخته و توضیح مختصری درباره هرکدام خواهیم داد.
میلگرد ظفر بناب
با توجه به فعالیت دو خط تولید ظفر و نوین گستر در راستای تولید انواع میلگرد، میتوان میلگرد را به عنوان محصول اصلی این شرکت نامید که با علامت اختصاری ZN.CT در بازار شناخته شده و متمایز با سایر محصولات است. میلگردهای ظفر بناب در دو گرید مختلف A2 و A3، به طول ۱۲ متر و در اندازههای ۸ الی ۳۲ میلیمتر تولید و در بازار عرضه میشوند. تمامی این محصولات طبق استاندارد ملی ایران، DIN اروپا و ASTM آمریکا تولید میشوند. شما میتوانید قیمت میلگرد بناب را از طریق صفحه مربوطه مشاهده کنید.
همانطور که در پایچارت زیر مشاهده میکنید کارخانه ظفر بناب در سال ۱۴۰۱، ۴.۸ درصد از میلگرد تولید شده در ایران را به خود اختصاص داده بود و به همین جهت در زمره برترین تولیدکنندگان میلگرد در این سال جای گرفته است.
در سال ۱۴۰۲ نیز کارخانه ظفر بناب در میان تولیدکنندگان برتر میلگرد قرار گرفت و ۴.۹ درصد از حجم میلگرد تولید شده در ایران را به خود اختصاص داد. در پایچارت زیر میتوانید برترین تولیدکنندگان میلگرد در ایران در سال ۱۴۰۲ را مورد بررسی قرار دهید:
تیرآهن ظفر بناب
تیرآهن های کارخانه ظفر بناب از نوع بال پهن موازی نیمه سبک هستند که در اندازههای ۱۲ تا ۲۷ میلیمتر و طبق استاندارد ۱۶۳۴۸-۱-۷ و ۱۷۹۱-۱-۲ تولید میگردند. جهت اطلاع از قیمت تیرآهن ظفر بناب به فولادینو مراجعه کنید.
این کارخانه در سال ۱۴۰۱ در میان برترین تولیدکنندگان تیرآهن جای گرفته است. در پایچارت زیر میتوانید جایگاه کارخانه ظفر بناب در بین برترین تولیدکنندگان تیرآهن را مشاهده فرمایید.
کارخانه فولاد ضفر بناب در سال ۱۴۰۲ نیز در میان تولیدکنندگان برتر تیرآهن در ایران قرار داشته است. ۵.۲ درصد از تیرآهن تولید شده در ایران در سال ۱۴۰۲ به شرکت کارخانه فولاد ظفر بناب تعلق داشته است.
نبشی ظفر بناب
نبشیهای تولید شده در کارخانه ظفر بناب از نوع نبشی بال مساوی بوده که در اندازههای ۴۰*۴۰*۴، ۵۰*۵۰*۵، ۶۰*۶۰*۶، ۷۰*۷۰*۷، ۹۰*۹۰*۹، ۱۰۰*۱۰۰*۱۰ موجود هستند. این محصولات بر اساس استاندارد ملی ایران، ۱۰۲۸ DIN آلمان و ۱۰۰۵۶ EN اتحادیه اروپا تهیه میشوند.
ناودانی ظفر بناب
ناودانیهای کارخانه ظفر بناب در دو نوع سبک و سنگین و در اندازههای ۸۰ تا ۱۶۰ میلیمتر تولید میشوند. ناودانی های سبک وزنی پایین تر از وزن استاندارد اشتال دارند و براساس استاندارد روسی تولید میشوند، ناودانی سنگین نیز براساس استاندارد اروپایی، و وزن آنها مطابق با وزن استاندارد اشتال تولید میشوند.
وضعیت بورسی فولاد ظفر بناب
فولاد ظفر بناب در سال ۱۴۰۲ وضعیت فعالیت خود در بورس کالا را ارتقا داد و در میان عرضهکنندگان برتر تیرآهن و میلگرد فولادی نام خود را به ثبت رسانید. این کارخانه ۱۷ درصد از تیرآهن عرضه شده در بورس را به نام خود ثبت کرد و در جایگاه دوم برترین عرضهکنندگان این مقطع فولادی جای گرفت. همچنین نام فولاد ظفر بناب با عرضه کردن ۳ درصد از میگلرد عرضه شده در بورس در سال ۱۴۰۲ در جدول برترینهای این مقطع فولادی نیز به چشم میخورد. در ادامه پایچارت برترین عرضهکنندگان هریک از این مقاطع فولادی برای بررسی بیشتر و دقیقتر آورده شده است:
اهداف و چشماندازهای کارخانه ظفر بناب
دریافت گواهینامههای بین المللی، اهمیت به مسائل محیط زیستی و اقدامات عملی در همین راستا مانند کاشت نهال و سیستم تصفیه آب، احداث ذوبآهن، تولید ورقهای فولادی، فراهم کردن بستر حمل و نقل ریلی جادهای، بالا بردن کیفیت و حجم تولید محصولات از جمله اهداف و چشماندازهای کارخانه ظفر بناب به شمار میروند.